Jennie Stenerhag

Senaste nytt

4e plats på SM tempo

2009-06-25

Igår gick SM tempot i Götene och det skulle bli kul att få köra emot hårt motstånd då jag mest kört i Sverige och Danmark i år där motståndet inte varit lika hårt. 9 av Sveriges 10 proffs fanns med på startlinjen och de har kört riktigt bra i Europa i år så det här skulle bli en bra värdemätare.

 

Det var en platt bana, fram och tillbaka på en motorväg 4 gånger, så ganska tråkig samtidigt som den var väldigt utslagsgivande då det var tungåkt i motvinden åt ena hållet. Jag fick ett bra flyt från början och kände att jag kunde hålla bra tryck. Allt flöt på och kändes bra, då kan det ibland vara för att man inte tagit i max (tempo ska inte kännas bra, det ska göra riktigt ont) så när jag gick i mål och fick höra att jag var 48 sekunder efter Emilia och endast 8 av 32 åkare hade gått i mål så trodde jag inte att det skulle räcka så långt. Det visade sig att Emilia kört riktigt fort och vann SM guld, min tid räckte till en 4e plats bakom Susanne Ljungskog och Emma Johansson. Jag är riktigt nöjd med den placeringen och att jag inte var så långt efter de tjejerna som finns med i den absoluta världstoppen, samtidigt som jag hade bra tempoåkare bakom mig. Dessutom kunde jag, Marie och Catrine försvara vårat lagguld åt Alrikssonscykel.se.

 

Resultat

 

Det blev en lång dag i bilen, 8 timmar, fram och tillbaka till Götene fast det var det värt att nu få vara hemma två dagar och ladda om till linjeloppet på lördag. Tack till pappa och brorsan som åkte med ner och körde service!

 

 

 

Lagguld i tempot

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)