Jennie Stenerhag

Senaste nytt

En månad i Sydafrika

2005-12-01

Så har en månad gått, tiden går fort när man har kul! Jag känner mig hemma här igen och igår flyttade jag in i min egen lägenhet, det är en så kallad garden flat (vilket är vanligt här), jag har mitt eget lilla hus, fast bara ett rum, på någons tomt. Det är perfekt beläget i ett fint bostadsområde med gångavstånd in till centrum med affärer, Internet cafe, gymmet och cykelaffären, alltså allt jag behöver. Sen finns en stor pool på tomten som jag får använda hur mycket jag vill så jag tror jag vet var jag kommer att spendera mina dagliga vilostunder.

 

Jag har kommit igång med träningen ordentligt och det känns bra, det blev några dagars avbrott pga en magsjuka som börjar kännas mer som regel än undantag här nere, fast någon extra vilodag skadar nog inte. Det gäller att stiga upp tidigt för redan vid kl 8 är det väldigt varmt med temperaturer närmare 30 grader vissa dagar. Oftast blir det ett pass tidigt på morgonen och ett sent på eftermiddagen när det blivit svalt igen. Det blev ingen Double century tävling för min del då arrangörerna hade lyckats tappa bort mitt namn i anmälan så jag fick vara hemma men mitt lag skötte sig bra och var snabbaste tjejlaget. Jag har inte tävlat något än fast kommer nog att lägga in någon träningstävling snart bara för skoj skull.

 

Jag kan inte förstå att det är 1:a december idag, det är snart jul, jag har ingen julkänsla alls. Vissa dagar är det så varmt att jag bara är ute när jag tränar, resten av tiden försöker jag hålla mig inne för att inte bli trött av värmen, då är det svårt att känna att det snart är jul

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)