Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bra lagkörning av Alrikssonscykel.se

2009-05-18

Igår gick Kinnekulleloppet i Hällekis och en försmak av SM då tävlingen gick på delar av 2009 års SM bana. 6 gånger skulle vi köra uppför den, med svenska mått mätt, långa och branta backen upp till Kinnekulle. Det började lite avvaktande de två första varven. På tredje varvet kom en attack i slutet av backen av Marie Lindberg(Nürnberger), det blev inhämtat direkt och kontra-attacker löste av varandra ett tag. Den sista, och väl tajmade, attacken kom från Catrine (Alrikssonscykel.se), ingen reagerade och hon kunde enkelt köra ifrån klungan. Det kom en del attacker under tävlingen men Jag, Jessica och Kajsa (alla Alrikssonscykel.se) var med på allt och såg till att inget kunde gå iväg, vi förstörde helt de andras försök att gå ikapp Catrine som kunde solovinna tävlingen. Uppför sista backen låg jag i täten och drog upp tempot, in i den sista branten gick Kajsa om och kunde hålla undan in i mål på en fin andra plats. Endast Sara Mustonen kom emellan för att vi skulle få en trippel för Alrikssonscykel.se, jag slutade fyra. Med en seger och tre bland de fyra bästa blev det en fin dag för laget!

 

Nu väntar min resa till Italien, den som jag vann på Argus i Sydafrika. Imorgon, tisdag, flyger jag till Bologna och blir där hämtad för vidare färd till badorten Cesenatico, (där Marco Pantani kom från). På fredag och lördag ska vi köra sista delen av Giro d’Italia etapperna och se målgångerna, det ska bli kul att se nu när det går så bra för svenskarna. På söndag blir det Gran Fondot Nove Colli där det ska vara 11000 startande. Resten av dagarna blir det mycket cykling, sight seeing, god italiensk mat och lite semester! Jag hoppas på 9 härliga dagar i solen!

 

 

Kajsa Snihs (2a), jag (4a) och Bella (5a) på prisutdelningen. Det var glada tjejer som tog emot pris, trots att 1an och 3an var på dopingkoll och inte kunde närvara.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)