Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Tillbaka i Sydafrika, nytt cykelmärke och STBB MTB tävling

2018-10-14

Precis en vecka efter att jag kom hem från Turkiet var jag tillbaka på Arlanda för att flyga till Sydafrika. Jag testade att flyga med Ethiopian airlines for första gången, måste säga att jag var lite skeptisk först men allt gick bra och det var helt klart prisvärt! 

Det har varit en regnig vinter i Stellenbosch, vilket är bra eftersom vi hade vattenbrist i början av året, och lagom till jag kom tillbaka så kom sommaren och värmen. Några av mina första dagar tillbaka så hade vi +36 grader varmt! 

Samtidigt som jag kom hem kom Marthinus från Silverback och levererade min nya cykel, en Sesta SBC och vi byggde ihop den, ställde in den efter mig och redan på första passet kändes det som att jag haft den här cykeln länge, den passade mig perfekt! Jag är jätteglad över att berätta att jag från och med nu kommer att köra på Silverbacks cyklar!! Det är ett företag med mycket driv framåt och spännande framtidsplaner! 

Mitt ben har känts bättre och bättre och jag har kunnat köra några hårda intervallpass och i helgen ville jag testa en tävling för att se hur det skulle kännas att köra hårt i 3 timmar, det är nu bara 2 veckor kvar till etapptävlingen Wines 2 Whales och jag ville se lite var jag stod inför den tävlingen. Så igår körde jag en lokal tävling här i Stellenbosch, STBB MTB race. Jag hade svårt att komma igång och det kändes som att alla åkte ifrån mig men sen kom jag in i mitt eget tempo och kände mig stark mot slutet och kunde passera andra cyklister. Benet kändes helt okej även om formen är som bortblåst och jag har lite att jobba på när det gäller snabba utförsbackar, där saknas fortfarande lite självförtroende och att lita på cykeln. 

Idag har jag varit ute på ett långpass med Mariske Strauss som jag ska köra Wines 2 Whales med, vi kör bra ihop och jag ser fram emot att tävla med henne om 2 veckor. 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)