Jennie Stenerhag

Senaste nytt

I fredags var det äntligen dags att ta ut spikarna!

2008-02-04

 

I fredags var det äntligen dags att ta ut spikarna ur min tumme. Jag fick den mest lokala bedövningen jag varit med om, bara precis det området som det rörde, jag hade full känsel i toppen av tummen och resten av handen men inget alls där spikarna satt. Däremot så hörde jag allt han gjorde och hur det skrapade i benet när spikarna drogs ut. Lite läskigt men det var över på 10 minuter.

 

Sen jag skrev senast så har jag kunnat vara ute och cykla med tempobågar, jag kunde inte hålla i styret men om jag la vikten på armbågarna så gick det bra. Det har verkligen varit skönt att vara ute igen. I morse var det första gången som jag körde utan bågarna, nu behöver jag heller inget skydd längre så nu ska allt vara tillbaka till vanligt igen. Tummen var lite svullen när jag kom hem men sånt hör till, det kommer att ta ett tag innan jag är smärtfri och har full rörlighet.

 

Om allt går bra den här veckan så tänkte jag köra första tävlingen till helgen, det är PE Herald i Port Elisabeth, jag har kört den tävlingen 2 gånger tidigare och varit 3:a och 4:a. Det är en bra tävling så det skulle vara kul att köra den igen.

 

Jag skriver senare och berättar hur det går, håll tummarna för mig!.-)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)