Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Träning, lek, motionslopp och OS silver!:-)

2008-08-18

Efter Vårgårda tog jag lite ledigt innan jag körde igång med en träningsperiod, det har varit skönt att inte tävla på några veckor och kunna koncentrera mig på träningen, det blir inte så mycket av det under tävlingssäsongen. Som en del av träningen körde jag i lördags Vasatrampet i Mora. Jag körde detta motionslopp förra året också, då för att testa om armen klarade av påfrestningen, då körde jag mellansträckan. I år ville jag få ordentligt med fart i benen under en längre sträcka, så det fick bli 140km. Det gick riktigt bra, jag satt lugnt med i första klungan som snittade 40,7km/h och tror jag gick i mål som nummer 6. Det blev en bra genomkörare!

 

Dagen innan var jag i Leksand och lekte på sommarland med hela familjen, mina bröder har så många barn så vi fick åka dit med en husbil och en bil för att få plats. Hela dagen var vi där och lekte och trots att det regnade hela förmiddagen så skulle barnen bada, själv gick jag med dubbla jackor och önskade att jag haft med mig vantar. När solen kom blev det lite roligare det var bara att behålla barnasinnet och leka med barnenJ Det blev både berg och dalbana, studsmattor, pariserhjul och elektronisk ponnyridningJ

 

I helgen har jag även haft besök från Holland, det var Henk och Arvid Bouman (som jag bodde några dagar hos i Holland) som hade cyklat genom Sverige till Falun för att få smaka min mammas hemgjorda hjortronsylt, de sa att det var värt cykelturenJ Idag gav de sig av i regnet för att fortsätta sin färd mot Björnparken i Orsa och sen in i Norge.

 

Det har varit otroligt kul och motiverande att se Emma och Gustav ta varsin silvermedalj på OS, dom är verkligen superbra! Stort grattis till er båda!

 

Till helgen blir det tävlingar för min del igen. Då är det Värnamo GP på lördag och cup-avslutningen i Värnamo på söndag.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)