Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Hemma i ett vintrigt Falun

2008-03-22

Igår kom jag hem till ett kallt och snötäckt Falun. Känns bra att vara hemma igen men jag hade inte väntat mig en sån kyla. I morse var det -10gr och i tisdags eftermiddag när jag var ute och tränade hade vi +38 i Stellenbosch, det är lite skillnadJ

 

Jag blev något försenad på hemresan, planet från Kapstaden avgick ca 2 timmar för sent och jag hade 2 timmar på mig på Heathrow tills mitt plan skulle gå till Stockholm. Jag flög på dagen för första gången, annars brukar jag alltid göra nattflygningar, så jag skulle landa kl 23.40 i torsdags kväll, mina föräldrar skulle hämta mig och vi skulle köra hem till Falun, beräknad hemkomst vid ca kl 03.00. Redan i Kapstaden blev jag ombokad till ett plan på fredag morgon och jag skulle få sova på hotell i London. I luften körde kaptenen in en massa tid så vi landade endast 45 minuter för sent. Så egentligen skulle jag ha hunnit med mitt plan. Fast jag klagar inte, efter lite strul fick jag mitt hotell och tjejen bakom disken var snäll mot mig, eftersom mitt plan skulle gå så tidigt på fredag morgon så gav hon mig ett rum på Hilton Heathrow, de andra passagerarna som också missat sina plan fick ta tåget till något närliggande hotell! Jag behövde bara gå ca 500meter genom en tunnel så var jag på Hilton! Det var nog bra ändå för nu fick jag en ordentlig natts sömn och mina föräldrar behövde inte köra mitt i natten, så allt blev till det bästa. En stor och god middagsbuffe fick jag dessutom:-)

 

När jag kom hem väntade två nya fina Merida cyklar på mig, tack Martin Alriksson och Grahns för dem! Ska bli kul att testa dem, även om det blir på trainern till en början, det är för mycket snö i Falun just nu för att jag ska ge mig ut på dessa:-) Idag blir det längdåkning för första gången på 5 år, jag har inte stått på skidor sen jag körde Vasaloppet 2003. Lite träningsvärk är väntad!

 

Till veckan blir det ännu mer skidåkning, i morgon åker jag med min bror och hans barn till Härjedalen där vi har vår fjällstuga, vi stannar där i en vecka. Där uppe är det mer snö än det varit på 30 år sägs det, så cykeln får nog stanna hemma!

 

Bilden nedan togs under dagens träningspass

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)