Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Länge sedan sist

2021-04-30

Det var verkligen länge sedan jag skrev något här, jag är dålig på uppdateringar och i och med sociala medier så blir det mer och mer sällan som jag skriver här. 

 

Jag har hunnit varit ner till Sydafrika och vänt sedan jag skrev senast. Det blev minst sagt en annorlunda (svensk) vinter i Sydafrika utan tävlingar, men jag fick iallafall ihop 7 tävlingsdagar och de hände inom en 14 dagar. Först var det en endagstävling (Stanford MTB classic) vilket egentligen inte var en tävling men vi tog det så ;) Någon dag senare startade jag och Amy McDougal PE2Plett, en 4 dagars etapptävling. Vi hade inte något riktigt motstånd utan tog det som bra träning och väldigt kul att få köra en etapptävling igen! Bara 3 dagar senare gick en tvådagarstävling i närområdet och det var ett annorlunda tävlingsformat vilket jag aldrig tidigare gjort. Det var som ett långlopp (iallafall i svenska tävlingstids-mått räknat) men med individuell start! Första dagen var min tävlingstid ca 2 timmar och 40 minuter och jag såg inte en enda annan människa, ingen annan tävlande, ingen publik, inga flaggvakter, ingen alls!! Det var var verkligen annorlunda att köra så fort som möjligt så länge utan någon runtomkring, jag behöver nog inte säga att det inte gick så bra ;) Men så hade jag ju några tävlingar i benen sedan några dagar tidigare också. 

 

För några veckor sedan kom jag tillbaka till Sverige för den svenska säsongen! Tidigare än vanligt och kylan är lite jobbig men jag har vant mig vid temperaturer nära nollan på morgonarna! Jag hoppas absolut att det blir tävlingar i år i Sverige, det tror jag! 

 

Närmast på programmet står Andalucia Bike race i Spanien 17-22 maj, där ska jag köra med en tjej från Schweiz som jag aldrig tidigare träffat, vi får se hur det går :) 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)