Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Åskådare i Vårgårda

2007-08-01

På söndag går världscupen i Vårgårda, det var en tävling som jag absolut trodde att jag skulle starta i, nu får jag åka dit som åskådare istället… Mitt lag från Holland kommer så det ska bli kul att träffa dem, fast lite ont i hjärtat gör det att åka till en sådan rolig tävling utan att få vara med.

 

Det går framåt med armen även om det går sakta, häromdagen tog jag nog vatten över huvudet och stack ut på min favoritrunda här i Falun, den brukar ta 2tim10min och det kändes bra i början. När jag var längst bort började jag få riktigt ont, då fanns inget annat att göra än att fortsätta hemåt. När jag kom hem hade det tagit 2tim18min och jag hade ruggigt ont i armen, men jag hade klarat rundan!! Efter en dags vila känns armen ganska bra och idag har det blivit turer på ca 1tim15min åt gången, då går det riktigt bra och jag kan vara smärtfri. Så visst går det framåt!!

 

Fast min rörlighet verkar ha kört fast, det har inte hänt mycket de senaste veckorna och läkaren här i Falun har skickat en remiss till en specialist i Uppsala, vi hoppas på att han kan göra något mer åt detta komplicerade brott. Det var mycket värre än jag hade trott från början…

 

Nu vill jag önska alla svenska tjejer lycka till i Vårgårda!!! Jag ska vara där och heja på er!!

 

/Jennie

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)