Jennie Stenerhag

Senaste nytt

En riktig vintervecka!

2008-04-05

Ja, vi hade en riktigt härlig vecka uppe i fjällstugan. Det var som en fjällsemester ska vara, skidåkning hela dagarna, bastu på kvällen och raka vägen ner i sängen efter det. Konstigt nog hörde vi inte något alls från loftet där barnen sov efter kl 19 på kvällen, då var de däckade allihop. Jag var inte långt efter jag heller:-)

 

Första åket i slalombacken var jag lite nervös, det var ju 5 år sen sist, fast så fort jag började åka kände jag att de gamla takterna sitter i. En natt snöade det ganska mycket så dagen efter fick vi åka lössnö hela dagen, det var riktigt skoj! Sista dagen var det dags för den årliga Påsktävlingen, brorsan och hans dotter Linn kör den här varje år så de känner till banan och backen, jag skyller på det, för jag fick stryk av båda, pinsamt:-) jag som varit tävlingsåkare…. Men det bjuder jag på;)

 

Jag åkte lite längdåkning varje dag också, det var skönare för då slapp jag frysa, i slalombacken blev det ju så kallt och jag var inte riktigt van med kylan så snabbt efter Sydafrika. Under 7 dagar förra veckan fick jag ihop 16 mil längdåkning, det är grymt bra träning!

 

Den här veckan har jag varit hemma i Falun och testat mina nya cyklar, jag börjar vänja mig vid dem och dom känns mycket bra! Det var speciellt kul att testa tempocykeln, trots att jag har tävlat i några år så har jag aldrig tidigare testat en tempocykel, har bara satt bågar på min vägcykel, det här var lite annorlunda och tog en liten stund att vänja sig. Nu blir det ännu roligare att köra tempo!

 

Om en vecka blir det dop för brorsans lilla Maria, efter det bär det av ner till Alrikssons i Sexdrega utanför Borås och sen är det dags för tävlingspremiär i Sverige. Första tävlingen blir Östgötaloppet i Linköping 19:e april.

 

Du kan se lite nya bilder från skidsemestern under Bilder – Familj och vänner – Easter 2008.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)