Jennie Stenerhag

Senaste nytt

MTN national MTB Marathon serie-tävling i Tulbagh

2014-03-15

Den här veckan har varit riktigt bra träningsmässigt, efter några veckor med olika sjukdomar kände jag mig helt frisk och stark vilket var efterlängtat! Så jag såg verkligen fram emot dagens tävling i Tulbagh, jag gillade den tävlingen förra året och det är alltid bra när man kommer tillbaka till en tävling och känner till banan. Det var ännu en tidig morgon när klockan ringde kl 04.00 och vi körde lite dryga timmen till Tulbagh för en kylig start. Startfältet i damklassen var större än vanligt och längst fram stod 5 olika långloppsmästarinnor från olika länder!

 

Farten var lite avvaktande från början och ökade i varje backe, jag tror vi tappade några tjejer per backe och till slut var det de 5 ländernas flaggor som körde ihop i täten. Efter en lång utförskörning på stig tappade vi Robyn och det var jag, Ariane och Sally kvar. Efter 48km fick jag till slut ge mig och även om jag såg dem i ca 10km till så hade jag inte kraften att ta mig tillbaka. Det var också när dagens branta backar kom och vissa var så branta att jag var tvungen att gå, helt ärligt tror jag inte någon klarade att cykla upp där.

 

Jag körde på så hårt jag kunde för att säkra 3e platsen och det lyckades jag med. Jag var riktigt nöjd med min körning idag och speciellt på de tekniska sektionerna där jag gjort framsteg. Och min Pronghorn var ruggigt bra idag, speciellt i backarna eftersom den knappt väger något!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)