Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Blev inga tävlingar....

2009-09-20

Det har blivit lite sparsamt med uppdateringarna här och lika sparsamt har det varit med tävlingar… Det blev inget Svanesund för mig, en lätt förkylning satte stopp för det. Jag tror att det hade blivit lite mycket resor precis innan och kroppen sa helt enkelt att det fick vara nog. Förkylningen gick över och sedan följde två tävlingsfria helger och en lite tyngre träningsperiod. Det har varit skönt att vara hemma och koncentrerat mig på träningen, träffat kompisar, mentalt släppt tävlandet och laddat batterierna för tävlingarna som kommer i Sydafrika. Fast i helgen hade jag planerat att köra tävlingarna i Ramnäs och Västerås för att få lite tävlingsfart i benen, men så i torsdags blev jag magsjuk och har legat sen dess. Inget att göra åt, måste ha fått i mig något olämpligt…

 

Nu har väskan i alla fall börjat packas för avresan på onsdag till mitt andra hem i Sydafrika, det ska bli kul att åka dit igen, som vanligt! Jag kommer att ha ganska många tävlingar, den nationella serien fortsätter med en deltävling redan nästa helg och sen återstår 5 till deltävlingar. Förra helgen var det en tävling som jag missade och blev då också av med ledningen, nu ligger jag 15p efter Anriette. Det ska jag kunna ta igen på de 6 tävlingarna som är kvar. Så den här hösten blir lite annorlunda än tidigare år då jag brukar ta min vila i oktober, nu har jag tävlingar till sista helgen i november! Det ska bli kul att köra de här tävlingarna eftersom de är utspridda i landet och på platser där jag aldrig varit tidigare, kul att se något nytt!

 

Så nästa uppdatering blir från Sydafrika! Och alla ni som är sugna på en resa till Sydafrika kan kolla in länken www.irideafrica.com eller skicka ett mail till mig för mer info:-)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)