Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Hemma i Falun efter Kinnekulleloppet

2010-05-18

Nu är jag äntligen hemma i Falun igen, och vad händer när kroppen får slappna av?? Jo, den blir sjuk, den vill ju bara vila… Nu hade jag tänkt vila i 2 dagar i alla fall så egentligen behövde den inte tala om det för mig:-) Så lite halsont är det nu, hoppas att det går över till helgen bara för på fredag bär det av till Danmark och Pinse cup.

 

Innan jag kom hem var det Kinnekulleloppet som skulle köras. Jag hade redan lite känningar i halsen på morgonen då fast trodde bara att det var ett trötthetstecken. Det var som vanligt kallt och det kändes som att hela loppet var en enda lång plåga. Jag hade inget tryck i benen, kroppen svarade inte och jag var kall och ville hem, varför startade jag? Ja, det undrar jag också….:-) Kanske var det för att jag fick mina nya mästarkläder från Kalas och skulle köra i dem för första gången:-) Tack Jonas på Kalas för dom fina kläderna!!

 

Vi startade tillsammans med herrjuniorerna och skulle köra uppför backen på Kinnekulle 8 gånger, när vi kom till toppen andra gången var det bara Sara Mustonen och jag kvar bland killarna. Jag tappade klungan några meter precis på toppen och fick jaga ikapp tillsammans med en juniorkille. Vi kom ifatt och sen på nästa varv var det samma sak igen, fast då var Sara med i den lilla gruppen som jagade. Därefter satt vi båda i herrklungan, som då hade saktat ner lite eftersom 4 var loss och ingen ville jaga ikapp, tills vi var på toppen efter 7e gången. Där tappade jag några meter igen på toppen och då körde killarna på så jag kom aldrig ifatt. Jag kom i mål dryga minuten efter Sara och vi var ca 20 minuter före nästa tjej. Så det blev ännu en andra plats att rada upp men jag saknar fortfarande den där första platsen….

 

Nu njuter jag av att vara hemma i fulla drag. Det är min 17e dag i Falun under 2010:-)

 

Det är konstigt hur det kan vara mycket lättare att vara i Sydafrika i 6 månader än att resa runt och tävla i 4 veckor. Det är så mycket mer påtagligt när man lever i en väska och allt resande sliter mer på kroppen än man tror, även om det är väldigt roligt att leva på det här sättet också;)

 

Kämpar uppför Kinnekulle bland juniorerna

 

Prisutdelning! Jag, Sara, Sara, Linnea och Malin

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)