Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Kortbane SM i Halmstad

2011-07-04

SM veckan i Halmstad bjöd på fint väder och fina tävlingar. Jag var där från onsdagen och bodde hos Joakim och Åsa och innan mitt eget Kortbane SM kunde jag se Åsa ta guld och Joakim silver i Biathle på torsdag kvällen och sen Åsa ta ytterliggare ett guld i Thriathlon på lördagen. Superimponerad av deras insatser var jag förstås inspirerande inför vår tävling på söndagen!

 

Vi hade 8 tjejer på startlinjen och målet var att ta de 5 första platserna. Det blev en hård och rolig tävling, det attackerades mycket av både oss och CK Mumien och vi kom iväg lite en och en i början utan att något riktigt skapades, tills vi på 7e av 15 varv blev 4 stycken som kom iväg. Det var jag, Monica, Malin från oss och Sara Olsson från Mumien. Efter något varv skakade vi av oss Sara och vi 3 kunde lugnt jobba tillsammans och öka luckan till klungan. På sista varvet gjorde vi upp om pallplatserna och efter att Malin satt in en tidig attack avvaktade jag och Monica tills spurten och båda passerade Malin ca 100 meter från mål och det blev en tajt spurt där de fick använda målkameran för att se att Monica vann ca 10 cm före mig.

 

Det blev en bra dag för laget då vi hade placeringarna 1,2,3,5,6. Vår tävling direktsändes på TV vilket verkligen är bra för sporten, cykel är annars inte en sport som får speciellt mycket utrymme i media så det är roligt när det visas ibland.

 

 

 

 

 

Ska precis till att attackera

 

Bara Monica, Malin och jag kvar i täten

 

ca 100 meter från linjen

 

Prispallen och trippel för Alriksson GoGreen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)