Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Lite tid i Falun

2010-06-13

Så har VM i fotboll börjat i Sydafrika, jag är verkligen inget fotbollsfan och tittar ALDRIG på fotboll men jag kan inte låta bli att ryckas med i den festen som just nu pågår i mitt andra hemland. Allt jag hör från mina kompisar där nere är vilken otrolig stämning det är och hur alla dras med och blåser sina vuvuzelas kl 12 varje dag och går klädda i gul-gröna kläder, det är faktiskt så att jag får lite ”hemlängtan”.

 

Istället för att vara där har jag det lugnt och skönt hemma i Falun, jag kommer att vara här i en hel månad på raken, utan avbrott:-) De tre tävlingarna som jag ska köra under den här månaden går alla på så nära håll att jag kan åka över dagen. Den första var igår i ett blåsigt Södertälje. Det var ett 23km tempo som jag körde som ett bra träningspass. Jag tyckte inte att jag hittade flytet riktigt och kände inte att jag fick bra tryck i pedalerna. Det blev en andra plats 22 sekunder efter Sara som vann.

 

Nu ska formen vässas inför SM som går på Sollerön 23e och 26e Juni, nästan på hemmaplan alltså! Fram till dess blir det träning, vila och umgås med kompisar, så en och annan fika kommer nog att hinnas med:-)

 

Starten på gårdagens tempo

 

Jag, Sara och Madde på pallen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)