Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Förändring

2014-02-25

.

Ibland blir inte saker och ting som man tror, fast jag tror ändå allt det finns en anledning till alls. Efter förra tävlingen blev jag sjuk, jag brukar inte vara sjuk så här ofta, senast var i September och de senaste åren har det varit år emellan mina förkylningar. Jag gick till doktorn som föreslog att vi kollade mina järnvärden, dom var i botten! Tur i oturen att jag hamnade hos doktorn och blev kollad.

Förkylningen gjorde förstås att det inte blev tävling i helgen. Den andra anledningen var att ett beslut togs att jag inte kommer att köra för Sasol som det var tänkt, jag tänker inte gå in på detaljer här utan kan bara säga att det här var bra för mig för det öppnade upp dörren för att köra för min nya sponsor CBC. Jag skulle egentligen börja köra för dem efter Epic eftersom Sasol var en Epic-sponsor.

Så från och med nu kör jag för CBC (Cape Brewing company) ett Åbro-ägt lokalt bryggeri. Det känns jättekul att få svensk backning:-) CBC har funnits i ca 1 år och håller till ute på Spice route utanför Paarl, en vingård där man lätt kan spendera en eftermiddag, där hittar man chokladtillverkning, glasblåseri, vinprovning, några olika restauranger och så CBC förstås!

Så under en väldigt hektisk tisdag förra veckan så blev allt bestämt, och det slutade med att jag fick en ny Epic-partner och vi kommer självklart att köra Epic för CBC!  Fortsättning följer….

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)