Jennie Stenerhag

Senaste nytt

God Jul och Gott Nytt År!

2006-12-22

Julen är snart här och som vanligt märker jag inte av det mer än att folk pratar lite om det. Det är varmt och skönt här nere, omkring 30 grader varje dag, och inte speciellt mycket julskyltning, så julen skulle nästan kunna passera omärkbart. Fast i år ska jag i alla fall fira en helt svensk jul tillsammans med ett gäng svenskar. Barbro och Bosse från Gävle äger ett Guest House i Fishhoek och de har bjudit in mig för att fira jul med dem och deras svenska gäster och vänner, Barbro har lockat med ett svenskt julbord och det kan man inte säga nej till!!

I Sydafrika firar man julen på juldagen och i år har jag blivit inbjuden till en sydafrikansk familj, så egentligen får jag riktig jul i två dagar, jag tar igen för de tidigare åren då det inte varit något julfirande alls.

 

Annars är allt bra här nere och träningen går bra helt enligt planen! Förra veckan var Marcus Ljungqvist nere med CSC-laget, jag fick följa med på några träningsrundor vilket var skoj. Jag har lagt upp några bilder under den fliken.

 

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!!

 

/Jennie

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)