Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bra start på nya året

2007-01-29

I helgen körde jag mina första tävlingar, hittills har jag bara koncentrerat mig på träningen och ville nu se hur det känns att trycka på lite. Bästa sättet att testa var att köra några tävlingar! På lördagen var det en lite kortare och ganska platt (för att vara i Western Cape) tävling och på söndagen var vi tvungna att klättra över 2 bergspass. Båda tävlingarna gick bra, jag vann! Det var ett bra kvitto på att träningen har fungerat då jag tävlade mot samma tjejer som jag alltid tävlar mot här nere, vi är oftast ganska jämna men på söndagen kunde jag gå ensam över båda bergspassen utan att någon av dem kunde hänga med.

 

 

Till helgen, 4:e februari, ska jag köra en nationell tävling i Port Elisabeth. Då kommer motståndet att vara betydligt hårdare och det ska bli kul att se hur det går där.

 

 

Nu har jag bara 2 veckor kvar här nere i värmen, jag skulle kunna stanna längre även om jag längtar till kylan ibland… Förra veckan hade vi runt 40 grader i en hel vecka, det var hemskt, det gick inte att sova på nätterna och vi var tvungna att träna tidigt för att hinna undan värmen. Varmaste dagen var 44 grader!! Samtidigt fick jag höra att det var -20 hemma!

 

 

I går var jag hemma hos en kompis, vi plockade vindruvor i hennes trädgård, jag tyckte att det var så exotiskt att kunna göra det. Fast så kom jag på att mina Sydafrikanska kompisar som har hälsat på i Sverige tycker att det är exotiskt att kunna plocka hallon i trädgården och blåbär i skogen, så det kanske är samma sak!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)