Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Framme i Sydafrika

2006-10-24

Nu har det gått 3 veckor sedan jag tränade sist, när kroppen slappnade av så kom också en förkylning, vilket gjorde att jag verkligen fick vila. Då var det bara att lyssna på det och göra som kroppen ville, läsa böcker och titta på DVD-filmer!! Vädret har heller inte varit så lockande att träna i, så en kopp te och krypa ner under täcket har passat bra!

 

Fast lite annat har jag också gjort. En dag var jag iväg på älgjakt med kungen!! Jag, Anne och mina föräldrar gick drev åt honom och hans skyttar när han jagade i skogarna kring Malingsbo i södra Dalarna. Det var en rolig upplevelse och Anne, som är utbytesstudent från Tyskland, uppskattade verkligen att träffa kungen. Det var en jobbig dag, vi gick väldigt mycket, ca 5 timmar, och det var bokstavligen över stock och sten. Vi var tvungna att hålla vår linje efter kompassen och kom det ett hinder så var det bara att gå över (eller under). Anne sjönk ner i mossan två gånger så hon var lite less men när vi efteråt fick våra medaljer av Carl Gustav och jag gick fram och frågade om vi fick ta några bilder, så blev hon gladare. Hon fick en fin komplimang av Sveriges konung för hennes kunskaper i svenska, den var tillräcklig belöning för hela dagens slit. Se några bilder som jag lagt in.

 

Nu är det dags att dra igång vinterträningen lite smått, det blir lite lugnt nu i början och sen kör jag igång på riktigt när jag kommer ner till Sydafrika om en vecka. Det ska bli skönt att komma ner till värmen!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)