Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Första tävlingen

2007-08-28

Nu har jag äntligen tävlat igen! Det var i söndags som jag stod på startlinjen för första gången, det var lite nervöst eftersom jag inte riktigt visste hur armen skulle reagera. Tyvärr måste jag säga, så startade vi med herrjuniorerna och dom hade en himla fart, det gick fort från början och eftersom jag inte har tävlingsformen inne just nu så blev det till att kämpa sig med i klungan. När vi efter 20km skulle uppför en backe, ganska kort men rätt brant, så kunde jag inte hänga med. Jag hämmas av att jag inte kan stå upp ordentligt, det går inte att lägga vikt på armen i så pass böjt läge. När jag en gång hade tappat klungan så var det omöjligt att komma igen, men skam den som ger sigJ Jag körde resterande 55km helt ensam och kom i mål som 4:a, jag fullföljde i alla fall min första tävling!

 

Den här veckan sitter jag mest hemma och pluggar för på lördag ska jag skriva 4 tentor. Det är till min utbildning till näringsterapeut som jag började för 2 år sedan och som jag nu tänkte ta några fler kurser på. Jag hade visst 4 tentor oskrivna sen 2 år tillbaka, ups…

 

På söndag bär det av till New York, jag ska dit på jobb med Explorica och ska ha 3 dagar i The big apple tillsammans med 12 st förväntansfulla utbytesstudenter. Bara att koppla på reseledarsmilet;)

 

Efter det kör jag en till tävling, Union cup i Kil den 8 september, det ser jag fram emot.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)