Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bra start på 2010

2010-01-27

2010 har börjat bra, jag har kommit igång med träningen ordentligt och det börjar kännas riktigt bra. De senaste veckorna har varit ganska hårda träningsmässigt och har avslutats med ”Virgin active Pro series” tävlingar på söndagarna. Jag har kommit till tävlingarna ganska trött från träningen fast har ändå lyckats vinna de första två, så än så länge får jag köra i ledartröjan. Det här är den lokala serien i Western Cape, så inte den nationella serien som jag vann förra året. Dessa tävlingar kör jag enbart för att få lite hårdare träning. På söndag är tredje deltävlingen i Kapstaden, det är mycket långa backar så det blir till att klättra lite igen:-)

 

Om 1,5 vecka kommer jag att köra den första nationella tävlingen för i år, det blir PE Herald i Port Elisabeth, den tävlingen brukar jag köra varje år. Nu blir det 5:e gången och jag har titeln från ifjol att försvara:-)

 

Idag hade jag två fotograferingar i Kapstaden. Först en för min Sydafrikanska klädsponsor Velotex som ska lansera en ny serie cykelkläder där jag ska vara i annonsen. Det är kläder som alla som kört Argus under 3 timmar får köpa. I Sydafrika är det ett mått på hur bra cyklist du är, om du har kört under 3 timmar eller inte. Mitt rekord är 2tim50min52sek:-) så jag får köpa dem om jag vill:-)

 

Sen var det dags för invigning av Cycle cab, en cykeltaxi som ska användas i Kapstaden under Fotbolls VM i juni och juli. Jag och Erik Kleinhans, Sydafrikanska mästaren i cross country mountainbike, var med som proffscyklister. Det är Holländska konsulatet som sponsrar ett miljöprojekt i Kapstaden med detta. Så bilder togs för en reklamkampanj som ska lanseras i Holland och runt om i världen på deras ambassader.

 

Det är skönt att vara tillbaka i värmen och alltid kunna genomföra träningen, inte behöva bekymra sig om ifall vädret ska tillåta träning eller inte. Sen är det alltid härligt att sitta ute och äta och gå och fika på en uteservering. iRide Africa hade gäster förra veckan som jag tog med på en cykeltur till Franshoek, det var en riktigt varm dag och när vi mitt på dagen var på väg hem i 37 graders värme gick det lite tungt uppför backarna:-)

 

Vid starten av första League tävlingen 2010

 

Kelly, jag och Mary på pallen av Cape Cobra

 

Middag med mina bästa vänner Jo och Des

 

Lunch med iRide Africas gäster Andy och Leanne från England

 

Jag och Mary på pallen efter andra league tävlingen (cathy saknades på andra plats)

 

Jag och Erik i en Cykeltaxi framför den nya stadion i Kapstaden

 

Det var helt okej att åka med här....

 

Desto jobbigare att köra...

 

De nya Sub3 kläderna som Velotex lanserar inom kort

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)