Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Senaste tävlingarna

2007-05-01

Jag har hunnit köra fem tävlingar sedan jag senast skrev något här, det har gått lite upp och ner. De första tävlingarna gick i Drenthe och det var en 1.1 tävling och en världscup inför våra sponsorer. Tyvärr gick det inte så bra varken för mig eller för laget. Jag kände mig ganska kraftlös. I första tävlingen kom jag i mål i andra klungan efter att ha krampat i ena benet. I världscupen kraschade jag efter 10km, kom tillbaka och var sen med i en till stor krasch, jag hamnade efter huvudklungan och när jag sen punkterade och servicebilen hade kört förbi så var tävlingen över för min del. Ingen bra helg alltså.

Helgen efter var det dags för två tävlingar till, den första gick i närheten av Arnhem där jag bor så jag hade tränat backarna en hel del! Det hjälpte, nu kändes benen lite bättre och i backarna kunde jag hänga med riktigt bra. Blev dock ingen topp-placering. På söndagen var det en helt platt tävling vilket inte är någon favorit för min del. Mot slutet var det en grupp på 4 som gick loss fast utan någon från mitt lag, jag och två tjejer till fick jobba hårt för att försöka komma ifatt så när vi kom till spurten hade jag inget kvar att ge, rullade i mål i huvudklungan. Bertine från mitt lag vann spurttävlingen fast lyckades inte så bra i slutspurten.

Vi har haft lite otur också med en tjej i ambulans till sjukhus per helg, en tjej i laget är dessutom skadad sen tidigare så vi blir färre och färre.

I lördags körde vi en mindre tävling, det blev en konstig tävling då det ganska tidigt gick iväg en grupp på 4 tjejer, däribland världsmästarinnan Marianne Vos, vi försökte hämta in med det gick inte och efter det var tävlingen över då det inte fanns några fler än mitt lag som ville jobba. Jag kände mig i alla fall starkare än vad jag har gjort de senaste veckorna så jag såg det som ett bra och positivt träningspass.

Jag tror att det kan vara pollen som har spökat för mig, jag är allergisk och när våren kom hit så kände jag mig bara orkeslös utan förklaring och nu när löven har slagit ut känns det bättre. Fast jag klagar inte på vädret, ca 25 grader och sol varje dag!!! Jag som trodde det bara skulle vara regn i Holland!

Idag åker vi till Tjeckien, där ska vi köra ett etapplopp vilket ska bli kul! Det ska också bli kul att träffa de andra svenska tjejerna igen!


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)