Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Krasna Lipa

2008-07-16

Tjeckien blev ingen lyckad resa, fast man lär sig något av allt och allt man gör är en erfarenhet! Sara Mustonen och jag flög till Berlin och körde därifrån till Tjeckien. Sara har haft ont i ett knä och det blev lite hårt att börja med så hon bröt andra dagen. För mig gick det tungt första och andra dagen, det kändes som att formen var som bortblåst. Tredje dagen när det var dubbeletapp gick det lite bättre, även om jag inte kände mig på topp. Fjärde och sista dagen ösregnade det redan från start och det blev ganska halt i utförsbackarna. Jag kände att jag var bättre med den dagen fram tills en ganska brant backe där jag tappade lite, jag och några till jagade för att komma tillbaka till klungan. När vi kom i en brant utförsbacke kom jag med för hög fart i en kurva och kände att jag inte skulle få stopp på cykeln på det hala underlaget och det gick rakt fram. Jag kraschade och slog i axeln. Trots det reste jag mig och fortsatte, jag var nästan ikapp klungan men kände att det gjorde för ont i axeln för att fortsätta. Jag började kolla efter vår servicebil men fick höra att den kraschat!

 

När jag ramlade gick det ut i tävlingsradion och servicebilen ville komma fram till mig, dom körde om andra bilar och cyklister i utförsbacken och det blev kaos när föraren upptäckte en bil som stod parkerad, för att inte bromsa och få en cyklist i bakrutan svängde han av vägen och in i skogen, där körde han på en stubbe och bilen välte. Av bil och reservcyklar blev det bara mos och det gick inte att köra en meter till. Alla hade änglavakt och inget hände med någon, de blev nog bara lite chockade. Sara var den enda som hade bälte och det var nog tur eftersom hennes sida var den första att slå i marken.

 

Av sju startande tjejer i laget var det endast två som fullföljde tävlingen. Det samt en mosad bil blev inget bra resultat under veckan…

 

Lite omtumlade kunde vi börja vår resa hem till Sverige. Väl hemma i Falun gick jag till akuten för att få veta vad som gjorde så ont i axeln. Det var en bristning i ledbandet som sitter i nyckelbenesleden. Det läker av sig självt fast kan göra ganska ont. Nu är det bara att hoppas att smärtan går ner så att jag kan åka iväg till Tyskland på söndag.

 

Red sun ladies team: Petra, Daniele, Sigrid, Inge, Masha, Jennie, Sara

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)