Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Inget Långa Lugnet

2015-05-29

Efter Sani2C hade jag 2 dagar hemma i Stellenbosch då jag hann packa upp och packa ner igen inför min årliga vistelse hemma i Sverige. Resan gick bra och på något sätt kändes det lättare än vanligt att säga hej då till Craig då jag visste att han kommer till Sverige redan 2,5 veckor efter mig. 

Jag kom hem förra onsdagen och det är känns alltid lika bra att träffa mamma och pappa och jag såg fram emot att träffa resten av familjen och vänner. Mina nya fina tävlingskläder väntade också på mig och jag hann med några träningspass i dem!

I lördags körde jag igenom Långa Lugnet banan med Henrik och Henrik från klubben och mot slutet av passet började jag känna mig ovanligt svag och slut, vi hade kört på lite men ändå inte så att jag borde ta helt slut efter 3 timmars körning.... På kvällen började jag få ont i halsen och hoppades att en natts sömn skulle hjälpa. Men på morgonen var det sämre och det var bara att vila och inse att jag hade en förkylning. På tisdagskvällen började jag känna mig aningen piggare så jag var ganska förvånad när jag vaknade på onsdag morgon med 39 graders feber och knappt kunde stå upp för jag var så yr och trött, det halsonda hade sjunkit ner i bröstet och det gjorde ont att andas. Det blev ett läkarbesök där det konstaterades lunginflammation... Inte vad jag ville höra men inget annat att göra än att åka hem och sova och ta min penicillin. Jag har nog aldrig sovit så mycket på ett dygn som jag gjorde det dygnet! 

Nu är jag inne på 3e dagen med medicin och visst är det lite bättre, men jag är långt ifrån någon tävlings- och ens träningsform, så det är ledsamt att det inte blir något start i hemma tävlingen imorgon! 

Nu när jag är hemma i Sverige kommer jag att köra för Falu CK som klubb och representera min huvudsponsor Cape Brewing Company tillsammans med deras Svenska ägare Åbro. Jag hade sett fram emot att få visa upp kläderna redan i helgen men det får vänta tills nästa helg i Stockholm där jag hoppas på att köra Lida Loop i Tullingeskogarna (där man nästan kan säga att jag är född, eller vi bodde i området när jag föddes;) )

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)