Jennie Stenerhag

Senaste nytt

99er 2012

2012-02-11

Idag var de dags att tävla igen, Reeds 99er i Durbanville, jag tror det är 8e året på raken som jag kör den här tävlingen. När klockan ringde 03.45 och det regnade ute var det frestande att vända ryggen till och somna om. Väl på startlinjen kl 06.08 så var de tankarna förstås borta. Ashleigh Moolman som för tillfället är Sydafrikas bästa damcyklist var på plats och Sharon Laws var också på plats. Den här tävlingen ses som en nationell tävling och är inte del i den lokala serien.

 

Vi startade som vanligt med herrar 40 och det gick väldigt fort i början. Det var en del attacker och klungan blev mindre och mindre hela tiden. Vi tre tjejer höll oss långt framme hela tiden och det var bra för efter 20km var det en stor krasch och efteråt hörde jag att några av de andra tjejerna var inblandade…

 

Efter ca 90km gick vi igenom en korsning, jag satt lite för långt bak när de attackerade ur korsningen och 16 personer kom iväg, däribland Sharon och Ashleigh. Jag jagade med en grupp bakom men kom aldrig ikapp. Så det blev en 3e plats idag. 

 

 

Kelly 4a, Sharon 2a, Ashleigh 1a och jag 3a.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)