Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Framme i Sydafrika

2006-11-02

Den 31:a oktober kom vintern till Falun, vi vaknade upp och såg snön vräka ner och det var helt vitt på backen. Då kändes det ganska lagom att ta resväskorna och åka till Arlanda, även om det kanske inte var rätt dag att ge sig ut på vägarna. Så jag fick i alla fall se snön i år!

Resan ner gick bra och när jag landade igår var det ca 25 grader varmt, ganska behagligt! En kompis kom och hämtade mig på flygplatsen och vi åkte direkt för att titta på ett ställe som jag kunde hyra under de här månaderna. Jag gillade det och flyttade in direkt. Så nu bor jag i en liten stuga på tomten bredvid ett hus där det bor en ensam kvinna i 70 års ålder. På tomten finns en till mindre stuga där damens heltidsanställda hushållerska bor. Hon började med att bjuda mig på en riktigt fin lunch med silverbestick! Jag kommer nog att trivas här:-)

Jag hann testa cykeln en lite sväng igår kväll, det känns bra att vara tillbaka! Tyvärr regnar det idag så det blir nog gymmet istället. Det ska bli skönt att komma igång med träningen ordentligt nu.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)