Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Solleröloppet och uppladdning inför SM i Falun.

2008-06-21

Sedan jag skrev senast har jag varit hemma i Falun, först blev det en förkylning efter Tjejtrampet och när den släppte blev det ganska mycket träning inför SM som börjar till veckan här i Falun.

 

Igår var dags för det årliga Solleröloppet. Catrine från Alrikssons kom upp för att bo hos mig i torsdags och det var vi två som startade från laget. Det blev en lugn öppning på loppet fram tills Gesundaberget där Camilla Larsson satt in en liten stöt, vi var endast fem som följde med. Både jag och Catrine satt med bland de sex som bildade en liten grupp. Ganska snart tappade vi en tjej och blev fem fram till Skeer där vi tappade ytterligare en tjej. Vi fyra som var kvar körde lagtempo i ca åtta mil fram tills vi skulle uppför Gesunda för andra gången. Camilla satte in en riktig attack med ca 400 meter kvar till toppen, jag försökte gå med men lyckades inte riktigt. Hon fick en lucka och jag försökte jaga men när jag såg att Catrine och Isabelle började ta in på mig så tänkte jag att det var bättre att jaga alla tre tillsammans. Tyvärr hade inte dom krafter kvar och jag försökte gå ensam men hade inte tillräckligt i benen. Med ca 1,5km kvar till mål fick jag bra hjälp av Catrine, hon attackerade med sina sista krafter och Isabelle gick med, då kunde jag kontra och Isabelle hade då inget kvar. Jag kunde ensam köra till målet och komma in på en andra plats. Catrine slutade 4:a

 

För en vecka sedan fick jag en sträckning i ljumsken och den lilla skadan gjorde ganska ont under loppet igår, därför bestämde jag mig för att hoppa över Soldvarvi idag och låta ljumsken vila inför SM. Så nu är det bara vila och uppladdning som gäller fram tills onsdag då vi kör tempoloppet.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)