Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Vårgårda

2009-08-03

Det har varit några riktigt bra dagar med landslaget i Vårgårda! Det såg lite oroväckande ut på himlen innan lagtempot i fredags, men yr.no fick rätt och regnet slutade strax innan det var dags för uppvärmning så vi fick torra vägar att köra på. Det var ett kul lagtempo, jag hade kanon-ben den kvällen och försökte göra allt jag kunde för laget. Vi blev 9a av 17 lag vilket vi var jättenöjda med, vi hade ju flera proffslag bakom oss och med tanke på att vi bra tränat 1 gång tillsammans så var det en bra prestation.

 

I lördags fördrev vi mest tiden och jag fick besök av min barndomskompis Annika, det är alltid lika kul att ses!

 

I söndagens världscupstävling hade vi som mål att vara aktiva och visa upp oss och jag kände mig pigg och försökte några gånger, på min andra attack kom vi loss en liten grupp på 7 men ingen annan ville köra. Nästa gång jag provade kom jag loss ensam, det var på 6e av de 12 varven. Jag höll undan i nästan 2 varv, fick köra uppför Hägrungabacken och passera målgången 2 gånger ensam, det var lite kul att få så mycket hejarop längs bananJ Tanken med attacken var förstås inte att jag skulle gå ensam, hade hoppats på att en grupp skulle komma ifatt som jag kunde köra med, men så blev det inte, till slut kom klungan ikapp och nästa gång uppför backen blev det riktig hårdkörning, jag satt lite för långt bak och en bit framför sprack fältet. Det var inget mer att göra än att bra slutföra tävlingen i min grupp. Det blev en 35e plats.

 

Tack Madde, Martin och Andreas för hjälpen och den otroliga servicen ni gett oss, vi blir alltid så bortskämda när vi är med landslaget:-) Det ni gör är uppskattat!

 

Nu ska jag få vara hemma lite, det känns skönt, de senaste 5 veckorna har jag bara varit hemma i 3 dagar och till helgen ska jag ha en tävlingsfri helg, det har bara hänt 2 gånger sen 18 april när säsongen drog igång, så jag ska verkligen njuta av ledigheten. Fast ledigt och ledigt, träningen rullar förstås på:-)

 

Uppvärmning inför lagtempot

 

Lagpresentation inför linjet, Karin, Catrine, Madde, jag, Malin och Carro

 

Landslaget inför start

 

Min utbrytning

På något av de sista varven av linjeloppet

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)