Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Framme i Sydafrika

2007-11-22

Nu är jag på plats i Sydafrika, det känns verkligen bra att vara ”hemma” igen. Redan första dagen fick jag en positiv överraskning, mitt boende var mycket bättre än väntat, jag hade tackat ja till en liten lägenhet över e-mail utan att sett den, och den var jättefin, större än väntat och väldigt fräsch, ibland kan standarden vara lite si och så. Det är väldigt trevliga människor som jag hyr av och trädgården är fin med en härlig pool för de varma dagarna!

 

Tyvärr har inte vädret varit det bästa här nere, så här års brukar det vara högsommar men nu är det ”bara” runt 20-25 gr och ibland syns något moln på himlen, i går hade vi t.o.m. en hel dag med regn. Idag är det molnigt fast uppehåll. Så här brukar det inte vara, jag brukar inte behöva titta på vädret på TV eftersom det är sol varje dag, men det ändras!

 

Träningen har börjat riktigt bra, jag kör på med det nya upplägget och det känns bra. Det är kul att få köra omkring på de välbekanta vägarna igen, och tänk att inget förändras här nere, samma grupper kör fortfarande vid samma tider, så det är bara att hoppa in i schemat igen:-)

 

I tisdags blev jag dock lite skrämd, jag körde med en grupp men släppte dem när vi började klättra, jag ville inte köra mjölksyra, så jag var ensam när jag hör en smäll samtidigt som det sved till på armen, det tog en halv sekund innan jag fattade att en bil körde på mig med backspegeln. Som tur var gick det inte så fort precis då men hade han varit någon centimeter närmare så hade jag kört omkull. Jag hade också tur att det är vänstertrafik här, nu slog han till min friska arm, det hade nog varit värre om det var den andra.

 

På lördag är det dags för första tävlingen, det är den 203km långa Double Century, tävlingen som jag har kört 2ggr förut och som mitt lag vann förra året, så nu har vi något att försvara! Jag känner mig visserligen inte så vältränad den här gången och tävla i 6-7timmar känns lite långt borta, men vi får hoppas på det bästa!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)