Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bestmed Paarl MTB Classic

2014-11-19

Cape Brewing Company var en av sponsorerna till den här tävlingen och en vätskekontroll var vid bryggeriet, mer ”hemmatävling” går inte att få för en sponsor. Självklart ville jag köra den tävlingen och den skulle även gå på nys stigar vid Rheebookskloof wine estate, en runda som lätt blev en av mina favoritplatser att köra MTB efter att jag hade kört där första gången.

Jag hade inte laddad som jag brukar under veckan då jag hade haft besök från Sverige och det också är i slutet av säsongen och jag tog en paus från den seriösa träningen, huvudet behöver också en paus ibland.

Det var en hård start på tävlingen och de första 35 minuterna gick uppför, jag kände hur benen inte riktigt ville vara med och en tanke gick till motionärerna som valde att köra 30km istället för 60km, de var också tvungna att köra uppför den långa stigningen i början… Jag hade skoj på stigarna runt Rheebokskloof, det är alltid kul att tävla på stigar man känner och det går att köra lite fortare. Jag kände stödet från Mercia och Scott från CBC som stod vid vätskekontrollen, jag hade dock inte tid för något stopp, egentligen vet jag inte varför, det är väl tävlingshornen som kommer fram oavsett om det är hård konkurrens eller inte.

Det blev en seger i damklassen och Craig körde bra och blev 3a i herrklassen.

Det var första gången den här tävlingen hölls i Paarl och arrangörerna gjorde ett strålande jobb både med bana och arrangemang!! 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)