Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Italien med nya laget

2007-02-25

Italien med nya laget!

I söndags åkte jag till Holland för att träffa mitt nya lag. Det var både nervöst och spännande att åka iväg till något nytt utan att ha träffat någon i laget tidigare, endast pratat med managern per telefon.

Jag blev hämtad på flygplatsen av en man som tog mig hem till managern där jag skulle sova första natten. På måndagen fick jag min nya cykel och kläder, jag hann prova cykeln en timme innan den packades in i bussen som skulle åka ner till Italien. Jag åkte till Nijmegen där jag träffade dem jag ska bo hos. De var jättetrevliga och mitt rum verkade bra.

På onsdag morgon åkte jag med Djoeke, en tjej i laget som också bor i Nijmegen, med tåget till Eindhoven där vi skulle mötas för att flyga till Italien. På flygplatsen träffade jag hela laget och det var lite nervöst eftersom jag inte pratar holländska och jag är den enda utlänningen i gruppen, dessutom har de andra träffats varannan helg sen i oktober, så alla kände varandra. Allt gick över förväntan, alla tjejerna är verkligen trevliga och de pratar engelska hela tiden med mig och de översätter ofta vad det pratar om, så jag kände på en gång att jag kom in i gänget.

Nu har vi haft 4 dagar med bra träning vid Gardasjön, vädret har inte varit det bästa fast rapporten säger att solen kommer i morgon och ska stanna resten av veckan. Vi ska stanna här tills på lördag så vi hoppas att det stämmer. På kvällarna har jag fullt upp med att lära mig holländska och jag måste säga att det går förvånansvärt bra, kan vara för att jag har bra lärare! Jag kan redan förstå lite och jag pluggar nya glosor hela tiden. Så vi får se om jag kan flytande holländska när säsongen är slut:-)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)