Jennie Stenerhag

Senaste nytt

God Jul och Gott Nytt År!

2005-12-22

Här kommer en julhälsning från ett varmt och soligt Sydafrika! Även om det bara är två dagar till julafton så har inte julkänslan infunnit sig och jag skulle inte tro att den kommer att göra det heller, det är varmt och jag badar i poolen nästan varje dag så när någon önskar god jul så reagerar jag och undrar nästan varför de säger så mitt i sommaren. Samtidigt är det nog bra eftersom julen annars är enda gången på året som det kan vara lite jobbigt att var ifrån familjen.

Jag kommer att fira jul tillsammans med min provisoriska familj, ett gäng internationella idrottare som också är här och tränar utan familjer:-) Det kommer bland annat att vara Bobby och Jane som är triathleter från Irland, de bor precis som jag här hela vintern. Sen kommer även Christoff Saucer och Silvio Bundi från Schweiz att vara med, de blev 2:a resp 8:a på VM i MTB i Livingo i somras, Christoff vann även totala världscupen både 2004 och 2005. I söndags körde vi ett 5 timmars pass och det var kul att träna med riktiga proffs!!

 

Träningen går bättre och bättre hela tiden och det är skönt att känna att det går åt rätt håll. Jag tror ändå träningens höjdpunkt kom igår, jag var ute på ett lugnt 2 timmars pass och kom till en ca 1km lång backe, precis när backen började blev jag omkörd av två T-Mobile killar, jag såg att den ena var Jan Ulrich så jag tänkte att jag skulle försöka hänga på. De körde ganska lugnt så jag kunde sitta med ca 10 meter bakom, på toppen av backen kom jag upp precis bakom dem, den ena killen svängde av och Jan fortsatte åt samma håll som mig så jag körde upp bredvid honom och började prata. Vi körde tillsammans i ca 20 minuter innan han skulle vända, han hade vilodag eftersom de skulle flyga tillbaka till Tyskland på eftermiddagen så han var bara ute på ett kort pass. Han var lite avvaktande i början men jag pratade på som om han var vem som helst och sa inget som tydde på att jag kände igen honom, efter ett tag började han prata mer och mer och han var riktigt trevlig, även om hans engelska inte är den bästa. Efteråt kunde jag knappt förstå att jag hade cyklat ensam med Jan Ulrich! Det tog ett tag innan jag slutade le för mig själv:-)

 

Det vimlar av proffs här just nu, T-Mobile kommer hit varje december (Jan sa att han tyckte det här var bästa stället i världen för träning i december och han gillar det så han kanske kommer tillbaka i februari) och jag har sett dem många gånger ute på vägarna. Sen ser jag Davitamon ganska ofta och enstaka CSC killar. Det är kul att se dem lite då och då men jag kan inte förstå att de alltid cyklar utan hjälm, speciellt på vägarna här där bilisterna kör som galningar.

 

Jag vill önska alla en riktigt god jul och gott nytt år!! Vi hörs igen 2006!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)