Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Sverige cup i Kinnekulle

2008-05-20

I 3 graders värme och ösregn avgjordes första deltävlingen i Sverige cupen i Kinnekulle i söndags. Det var en riktigt kall historia.

 

Det regnade redan i starten och alla stod och skakade, ingen kunde hålla någon värme. Det blev sen inte mycket bättre utmed banan, enda gången jag fick upp lite värme i kroppen var uppför backen som vi skulle uppför 6 gånger. När vi kom dit på varje varv tänkte jag att äntligen kan jag få bli lite varm igen, fast sen var jag lika kall igen på vägen ner. Det blev en långsam tävling då jag inte tror att någon kunde få igång benen och kroppen riktigt. Första gången uppför backen kom vi loss 6 tjejer och sen kom 5 ikapp och så såg hela loppet ut, (resten tror jag klev av p.g.a. kylan) fram till nästa sista gången uppför. Då attackerade min lagkompis Marie och fick med sig Sara Mustonen och dom lyckades hålla undan. Det blev seger till laget då Marie var stark och gick ifrån Sara sista gången upp till målet. Jag slutade 4:a då jag inte kunde få benen, eller isbitarna, att gå fortare i spurten. Camilla Larsson blev 3:a

 

Efteråt har jag aldrig känt mig så kall, jag skakade fortfarande efter att jag tagit en varm dusch, inget verkade hjälpa mot kylan. Jag hoppas att jag aldrig ska behöva cykla i de förhållandena igen, för det där var inte kul.

 

Nästa tävling blir på torsdag, det är en 3 dagars tävling i Polen som jag ska köra tillsammans med ett tyskt klubblag. Så dags för ett nytt äventyr.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)