Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Har blivit av med gipset!

2008-01-16

Nu har det snart gått 4 veckor sedan min operation och jag har blivit av med gipset. Det är alltid en befrielse att bli av med det och kunna duscha och framför allt bli av med lukten från ett svettigt gips.

 

I fredags träffade jag läkaren, vi tog en röntgen igen och allt ser perfekt ut, det läker som det ska. Jag fick ett skydd på handen istället för gipset, tyvärr hindrar skyddet mig för att hålla ordentligt i styret så än har det inte blivit någon träning ute på vägarna.

 

Jag har ändå kunnat köra min träning som planerat, det har bara blivit på trainern istället för ute. Jag fick kvitto på att allt fungerar i måndags när jag var till ett test-center här i Stellenbosch och gjorde ett 30 km tempo-test. Det är så otroligt jobbigt att försöka köra allt man har i ca 45 minuter. Mina resultat blev bättre än väntat och det är alltid motiverande. Efteråt gick jag till ett isbad och det var så kallt att det gjorde ont i musklerna, men det kändes bra efteråt:-)

 

I morgon får jag främmande från Sverige, alltid lika kul. Det är Daniel, en träningskompis från Falun, som kommer ner. Hoppas bara att jag vara ute och cykla med honom, han kommer ju inte hit för att göra mig sällskap på trainern…

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)