Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bra start på ett nytt träningsår!

2010-11-13

Jag fick tid för min ögonoperation en vecka tidigare än planerat, dom ringde för dom hade en avbokning, så nu är det lite mer än 3 veckor sedan. Allt gick bra och jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva använda linser eller glasögon. Det är en helt fantastisk känsla att vakna på morgonen och se!!

 

Jag var tvungen att vila helt i 2 veckor för att låta ögonen läka helt, det passade perfekt eftersom jag ändå hade planerat att ta min säsongsvila just de 2 veckorna. Det gjorde mig verkligen gott både fysiskt och mentalt. När jag väl fick börja träna igen för en vecka sedan kändes det riktigt kul att cykla igen. Så även om formen var långt borta så körde jag en league tävling förra helgen, den var precis utanför Stellenbosch på den vackra Vingården Joostenberg, så jag kunde cykla till starten. Så fort starten hade gått kände jag hur kul det var att tävla igen! Det var fler tjejer än det brukar på dessa league tävlingar, vilket var kul att se! Vi startade med herrar 50 och det var lite attacker men inget som höll undan, jag kände mig heller inte så superpigg så kunde inte komma loss. Det blev spurt och jag med 150 meter kvar såg jag något rosa (ledartröjan i league) komma i ögonvrån, så jag var tvungen att ge allt för att ta segern, efteråt fick jag veta att det var herrarnas ledare som jag sett, fast det var bra för jag fick verkligen ta i max i den spurten:-)

 

Under veckan har träningen känts bättre och bättre och jag bestämde mig igår för att åka upp till Johannesburg nästa helg och köra ”94.7”. Det ska bli kul att köra en större tävling igen, jag är riktigt sugen:-)

 

 

Cathy, jag och Mary på pallen

 

 

Antal kommentarer: 3

2010-11-14 08:39:33 - Stig Hilmersson, E-postadressen är dold

Grattis till framgångar och till din ögonoperation.
Vi saknar Sydafrika i år men vi står över.Kattis föräldrar Gösta o Birgitta är nere Gösta fyller 70 år.20/11:)
och då tyckte vi att det bör firas inom familjen, men
nästa år bär det säkert iväg igen.Lycka till i tävlandet i fortsättningen.Marianne o Stig.

2010-11-16 13:08:45 - Samira, E-postadressen är dold, www.sydafrikablogg.blogspot.com

Stort grattis, Jennie! Du är bäst - det kallar jag kanonstart på säsongen!
Och tack för trevlig lunch härom dagen. Hoppas vi ses snart igen. Björn hälsar så mkt.
Bamsekram!
Samira

2010-11-16 13:21:13 - Samira, E-postadressen är dold, www.sydafrikablogg.blogspot.com

Jo, och STORT LYCKA TILL i Joburg, förstås!!!
/Samira
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)