Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Säsongsavslut

2006-10-08

Jag är hemma i Falun och tar det lugnt och det är väldigt skönt, jag kommer att ha 2 veckors vila från och med nu. Det känns skönt just nu, fast jag känner ju mig själv och kommer säkert att klättra på väggarna efter några dagar.

Om jag sammanfattar säsongen så är jag väldigt nöjd eftersom jag har tagit ett stort kliv framåt. Om jag jämför vart jag står nu med vart jag stod vid den här tidpunkten för ett år sedan så är det en enorm skillnad. Innan den här säsongen startade hade jag aldrig kört en tävling med fler än ca 30-40 tjejer och hade aldrig tävlat utanför Sverige (eller Sydafrika). Jag hade väldigt lite erfarenhet och hade nog bara ca 20 starter i landsvägstävlingar bakom mig.

 

I år har det blivit 48 starter som bestått av två världscupstävlingar, fyra internationella etapplopp, tre landslagsuppdrag och tre månaders tävlande för proffslaget Chirio Forno d'Asolo, därtill kan också läggas att jag har fått möjligheten att tävla i 10 olika länder. Klungorna har varit upp till 140 tjejer och det har självklart gjort mig mer van och trygg i dessa sammanhang.

Säsongens bästa resultat kom i och med segern i en Grand Prix tävling i Frankrike i mitten av maj, känslan av att för första gången åka först över mållinjen i en större tävling kommer nog att finnas kvar länge.

 

Jag ser fram emot vinterträningen och känner mig väldigt motiverad inför nästa säsong. Det ska bli spännande att se om jag kan ta ännu ett kliv framåt internationellt:-)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)