Jennie Stenerhag

Senaste nytt

2:a i PE Herald i Port Elisabeth.

2008-02-12

Det blev tävling i helgen i Port Elisabeth. Förra veckan jobbade jag hårt för att få tillräckligt med styrka och rörlighet i tummen för att klara av att bromsa och växla, det var mina kriterier för att åka iväg till tävlingen. När jag stod på startlinjen kände jag mig inte alls hindrad av tummen. Det känns fantastiskt att det gick så fort när jag blev av med spikarna.

 

Som jag tidigare sa så har jag varit 3:a och 4:a i den här tävlingen, i år blev det ett snäpp bättre, jag slutade 2:a. Så om jag åker dit nästa år så måste det betyda att det är dags att vinna?!:-)

 

Tyvärr gjorde jag ett misstag när vi närmade oss målet, vi var 4 tjejer som var loss och min ärkerival Anriette Schoeman (hon som var 2:a i tävlingen jag vann i december) hade en hjälpryttare med sig så det var svårt att vara 2 mot 1. Mitt misstag har jag lärt från och redan glömt:-).

 

Jag kände mig stark under tävlingen och hade inga problem att hänga med när vi gick loss i den enda riktigt långa backen. Så jag är nöjd med formen för tillfället och ser fram emot söndag, då kör jag en tävling i Johannesburg. Då blir motståndet hårdare då alla bra tjejer i landet kommer att finnas på plats, inklusive det landslag som just blivit uttaget att åka till Nya Zeeland i slutet av februari för att köra en etapptävling. I Johannesburg kommer vi att kunna få en liten fingervisning inför Argus, den stora tävlingen i mars.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)