Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Engen Dynamic Cycle challange

2009-10-11

Nu har jag varit i Stellenbosch i 2 veckor, vädret har verkligen varit upp och ner, en dag hade vi 33 grader varmt och sommaren var verkligen på G, sen har det även regnat och varit så där ruggigt som det blir här när det är kallt, en dag var jag tvungen att ta ett varmt bad för att få upp värmen. Hoppas att det stabiliseras och blir riktig sommar snart!

 

Det har varit kul att vara tillbaka och träffat alla kompisar och träna på dom vanliga vägarna igen. Vi har haft lite möten med iRide Africa och kommit igång med försäljningen av resorna, vilket känns kul och spännande!

Lunchmöte med iRide Africa, Jennie, Louise, Dan and Jo

 

Igår körde jag en tävling, Engen Dynamic cycle challange, i Wellington, ca 30km ifrån Stellenbosch, så var en ”hemma tävling”. Vi var ca 25-30 tjejer däribland var vi 3 proffs och som väntat gick vi loss i den enda långa backen på banan och jobbade tillsammans i den otroligt starka vinden till målet. Med ca 3km till mål var det bara nedför och då började rävspelet, jag och Ashleigh Moolman låg bredvid varandra och båda ville få fram den andra utan att lyckas, så körde vi ända till 250meter till mål, då drog jag igång spurten och lyckades hålla henne bakom och gick över linjen ca ett halvt hjul före henne. Efteråt fick jag frågan vilken seger i ordningen det är för i år, jag hade ingen aning och var tvungen att räkna när jag kom hem, det var nummer 18!

 

Nästa helg flyger jag till Durban för att köra nästa serietävling The Amashova med start i Pietermaritzburg och målgång i Durban. Jag har aldrig varit i det området så det ska bli kul att åka dit.

 

Jennie Stenerhag, Jade Roberts, Ashleigh Moolman

 

 

Prisutdelning i Wellington

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)