Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Tillbaka hemma i Sydafrika

2008-11-20

 

 

Nu har jag varit i Sydafrika i lite drygt en vecka och det är verkligen hemma numera. Det gick lite segt i början att börja med träningen efter min vila, nu känns det dock som att jag är igång igen och det känns bra. Redan efter fem dagar fick jag besök av Pia, en kompis från Falun, också cyklist, så igår var vi ute på en fin fem timmars runda som heter ”The 4 passes” man åker förstås över fyra bergspass. När vi skulle över första passet blåste det så mycket att vi inte kunde hålla balansen på cykeln och var tvungna att stanna en gång. Sen blev det bättre och när vi nästan var hemma hade vi samma vind i ryggen istället, det tackade vi för.

 

Pia tycker att livet är härligt här nere, vi cyklar, äter god mat (finns alldeles för många bra restauranger i området), solar, badar och sover, kan det bli bättre??

 

Vädret har varit växlande sen jag kom ner, först hade jag två dagar med regn och jag blev lite orolig, men nu är allt som vanligt igen, idag har vi 35 grader varmt och det var något liknande igår när vi körde långpass, det gäller att dricka många liter för att hålla vätskebalansen…

 

I helgen ska vi köra ”Double Century”, lagtävlingen som är 202km, det blir fjärde gången jag kör den tävlingen med samma lag. För två år sedan vann vi och ifjol blev vi tvåa ca 2 minuter efter, så vi hoppas kunna ta tillbaka tronen!

 

Det var allt för den här gången! 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)