Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Bra start på 2016

2016-01-21

Tävlingsåret 2016 är igång! På ett sätt känns det bra att vara igång igen samtidigt som träningsperioden över december känns kort. För att chocka systemet ordentligt så börjar vi med årets längsta och tuffaste endagstävling, Attakwas med sina 121km och 2900 meters klättring! Även om träningen i december gått bra så är det alltid svårt att veta vart man står och det är bra att få se det i en så lång tävling.

Craig tävlade också och vi hämtade upp Robyn på vägen till Oudtshoorn och bodde på vårat favoritställe där, La Pension, om någon ska till Oudtshoorn så är det absolut att rekommendera!! Starten gick kl 6.30 och med den värmebölja vi har haft här de senaste 3 veckorna så var det välkommet med en tidig start. Jag fick en bra start och gick iväg i ledning vilket höll de fösta 52km, jag kände mig pigg i början och på slutet men hade en dipp där i mitten när både Robyn och Ariane körde om mig. Ariane punkterade bara någon minut efter att hon hade passerat mig och kom sedan aldrig ikapp. Jag såg inte Robyn mer och gick i mål ca 3 minuter efter och vi och laget var överlyckliga över en första och andra plats åt Team Ascendis i årets första tävling!

Craig körde otroligt bra och gick i mål som 8a av alla och 2a i veteranklassen!

I måndags hade vi fotografering hela dagen för att få alla bilder vi behöver under året, det var en riktigt rolig och annorlunda dag hemma hos VDn för Ascendis, fast jag måste säga att jag är glad att jag är cyklist och inte modell, jag tror det är lättare att cykla än att göra modelljobb:-)

 Innan start i våra nya kläder!

 

Bevis på att jag faktiskt dricker under en tävling....;) 

Grattis team-mate! 1 och 2 för laget! 

 

Grattis till andra platsen Craig! 

I studion 

Gör reklam för solkräm 

Robyn och jag med VDn för Ascendis 

Vi tog cykelbilder också...:-) 

Antal kommentarer: 1

2016-01-28 15:42:49 - Jan Liljert, E-postadressen är dold

Va duktig du e´. Grattis!☼
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)