Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Sista chansen och klubb-byte

2007-09-22

Idag har jag kört sista tävlingen för den här säsongen. Det var ”Sista chansen” i Ramnäs och på programmet stod det 20 varv på en 1,4km lång bana. Vi var endast 6 startande i damelit men eftersom vi startade tillsammans med P15-16 och damjuniorerna så blev vi i alla fall en klunga på ca 25 personer. Eftersom varvet var ganska kort innebar det en hel del kurvor och jag var ganska nervös innan eftersom jag hade känt mig lite osäker i kurvorna för två veckor sedan i Kil. När vi kom igång så gick det hur bra som helst, inte en enda gång kände jag mig osäker och orken var det heller inget fel på. Det blev en del attacker som dock blev inhämtade och till mål var vi en klunga på 9 personer, 6 killar och 3 tjejer. Det enda som begränsar mig just nu är spurterna eftersom det fortfarande gör ont när jag står upp och drar så jag fick nöja mig med en 3:e plats, ändå är jag super-nöjd med dagens insats. Nu känner jag att jag verkligen kommer att kunna satsa för fullt igen och det har gett bra motivation inför vinterträningen!

 

Nästa år byter jag även klubb/lag, jag kommer att köra för Alrikssons cycle team. Det blev klart för 2 veckor sedan, då var vi på Cykla, cykelmässan i Stockholm, och träffade våra sponsorer inför nästa år, vi kommer att köra på Merida cyklar och upplägget med laget verkar väldigt bra. Vi kommer först och främst att satsa på Sverige cupen samt att vi kommer att köra ett antal etapplopp ute i Europa. Det känns kul och jag ser fram emot att köra med det här laget i framtiden! Gå gärna in på Artiklar och läs de senaste som stod om lagets satsning.

 

Så nu är det sluttävlat för mig i Falu CK kläder, eller jag ska nog köra KM om 2 veckor, jag vill självklart tacka Falu CK för stödet som jag har fått under de här 3 åren som jag tävlat för er, det är en bra klubb med lång historia och bra bredd. Nästa år ser jag fram emot att köra SM här i Falun och jag vet att Falu CK kommer att arrangera det toppen-bra!!

 

Jag har lagt upp lite nya bilder under den fliken, det är lite nytt under Sydafrika, familj och vänner och lite från Holland. Håll till godoJ

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)