Jennie Stenerhag

Senaste nytt

2 veckor med härlig cykling och avkoppling

2009-12-13

De senaste veckorna har mest varit träning och jobb med iRide Africa, vi har haft gäster här på en längre resa och sedan var det uppehåll i några dagar innan det kom nya gäster som fortfarande är här. Vi har kört mycket långpass i bergen och det har varit riktigt kul och dom har verkligen uppskattat Sydafrika. Vi har ätit mycket gott och jag trivs som fisken i vattnet när jag får visa mina smultronställen. Alla borde uppleva detta paradis:-)

 

Nu är det inte länge kvar tills jag åker hem, jag har bara 3 dagar kvar i Stellenbosch, först 2 dagar innan jag åker till Orange river, sen en dag emellan innan jag åker hem till Sverige. På Orange river ska vi paddla och göra river rafting i 3,5 dagar, det ska bli jätteskoj. Vi är ca 15 cyklister som ska iväg. Min kompis Per från Falun ska också följa med. Vi kommer inte ha med några tält utan sova under stjärnorna på stranden längs floden, kommer att bli en annorlunda upplevelse! Det ska tydligen vara ca 40 grader varmt där uppe och det finns förstås ingen skugga ute på vattnet… Sen har jag inte varit till Namibia tidigare så det ska bli skoj!

 

Sen ska det också bli kul, och en kontrast, att åka hem över jul. Jag hoppas verkligen att det kommer snö till Falun, jag skulle vilja ha en vit jul när jag för en gångs skull är där. Det var 6 år sedan jag senast firade en jul med min familj så jag kan knappt vänta!! Som tur är finns det små barn med, då blir julen lite extra speciell.

 

Äntligen är det klart vad jag ska göra nästa år. Jag har skrivit på för Alriksson Go Green, Sveriges första UCI lag för damer. Det ska bli himla kul att köra i ett svenskt lag även utomlands och jag hoppas att det är fler företag som vill sponsra oss så att vi kommer iväg på tävlingar utomlands under hela säsongen:-)

 

I Sydafrika kommer jag att fortsätta att köra ensam utan lag, jag kommer fortfarande att ha ett stöd ifrån Alpha Pharm som är min sponsor här nere. Hur tävlingsprogrammet kommer att se ut är inte klart än, så idag vet jag inte om jag kommer att köra lika mycket tävlingar här som jag har gjort i år, det får vi se.

 

Pekar ut en av mina favorit-vingårdar: Kanu!

 

Fika-stopp på 6,5timmesturen. Den störtsa och godaste Chelsea bun i hela världen, här äter jag dock bara en halv...

 

På toppen av en 12 kilometers backe

 

Per är ute och cyklar i solen:-)

 

Cola-stopp i 35graders värme!

 

Niclas från Falun på toppen av Hellshoegte, berget i Stellenbosch

 

Längsmed kusten

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)