Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Tillbaka i Sydafrika

2010-10-11

Efter Toscana blev det 2 veckor i Sverige, mellanhelgen innan jag åkte till Sydafrika var jag ner till Sexdrega för ett avslutande motionslopp och en middag med laget och sponsorer, det var mycket trevligt!

 

Sedan var det dags att packa väskorna igen för att göra resan som jag börjar bli väldigt van med. Ca 24 timmar dörr till dörr tills att jag var i mitt hem för den här vintern. Som vanligt hade jag för mycket packning och inte allt för ovanligt så var planet försenat och det blev ombokningar, jag reagerar inte längre på sådant här utan det är bara att hänga med, allt löser sig till slut. Jag kom fram till Kapstaden på utsatt tid och det var en varm dag som mötte mig, ca 30 grader!!! Lite varmare än väntat! I lördags var det också en helt fantastisk sommardag, fast det är fortfarande vår här nere så igår eftermiddag kom regnet, det har regnat i 24 timmar nu. Här blir det så rått när det regnar eftersom det inte finns någon riktig värme inomhus och inget torkar.

 

I går körde jag den första tävlingen för den här vintern, sommaren, säsongen eller vad jag ska kalla det:-) Det var Engen Dynamic cycle challange som gick i Wellington ca 30 km från Stellenbosch. Vi hann precis klara av tävlingen innan regnet kom.

 

Tyvärr var det ett otroligt manfall från förra året, vi var endast 6 tjejer till start, så det fick bli ett träningspass istället. Vi startade tillsammans med masters (herrar 50+) och det var en stark motvind så tävlingen blev ändå hård. 1/3 in i tävlingen fanns en backe på några kilometer, där satte jag och en gubbe fart och var ensamma på toppen, vi väntade in en gubbe till så att vi blev 3 och sen var det bara att jobba på hela vägen till målet. Så det blev en ganska enkel seger:-)

 

Jag skulle ha nya kläder att köra i här nere då jag tidigare körde i mästarkläderna, jag kör i någon månad till för min lokala sponsor Alpha Pharm (tyvärr tar den sponsringen slut sista november) och jag fick själv bestämma färgen på kläderna, så det blev rosa;)

 

Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Stellenbosch och jag stannar nu tills slutet av mars.

 

Antal kommentarer: 1

2010-10-15 12:42:37 - Johannes, E-postadressen är dold, www.reinholdssons.se

Hej Jennie! Kul läsning, lite avundsjuk på värmen, trots underbart höstväder här hemma. Kör hårt!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)