Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Två tävlingar på en helg!

2011-11-07

Det var en riktigt bra tävlingshelg den här helgen. På lördag var det Western Province mästerskapen. Vi var ca 15 tjejer, vilket var fler än jag hade väntat mig, kul att se att fler tjejer börjar tävla! Vi körde en varvbana på 38km 2 gånger, det var stark vind i 30km vilket såg till att det blev en tuff tävling. Vi blev ganska snart 9 tjejer i en grupp och efter17 kmattackerade jag i en backe och fick med mig Maroesjka och Kelly och vi samarbetade bra i ett varv, tills vi var i samma backe igen. Då attackerade jag igen och dom kunde inte hänga med, jag körde solo till mål och kunde vinna mästerskapet:-)

 

På söndag var mina ben riktigt sega när vi cyklade iväg hemifrån till tävlingen som var ca 15km från oss. Det var en liten tävling och inga andra tjejer i tävlingsklass så jag körde med herr-eliten, vilket betydde att jag tävlade mot Craig ocksåJ. Det var väldigt bra träning för mig att tävla mot dem. Jag var med och gick på attacker, kom loss ibland, och jobbade hårt. Till slut var det 3 killar som kom loss och var före den lilla klungan som var kvar till mål. Jag blev 4a i spurten och slutade 7a i tävlingen.

 

Jag var helt färdig på kvällen, det var ett tag sedan jag tävlade 2 dagar på raken och det känns idag:-)

 

Nu följer några veckor med mycket jobb, iRideAfrica har mycket gäster i November, det ska bli riktigt roligt att visa dem runt i det här vackra området! Hoppas bara vädret blir bra!!! Sommaren har inte riktigt visat sig från sin bästa sida än.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)