Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Östgötaloppet

2008-04-22

I lördags var det dags för tävlingspremiären i Sverige, det var Östgötaloppet i Ljungsbro utanför Linköping. Den här tävlingen fungerade även som uttagningstävling till det första landslagsuppdraget som går nästa vecka i Tjeckien. Jag hade verkligen sett fram emot att tävla igen och det var kul att få tävla med Alrikssons för första gången.

 

Vi körde hårt från början och såg till att det blev körning i klungan. Vi jobbade bra allihop och turades om att attackera, vi var alla loss några gånger var, fast tyvärr var det ingen utbrytning som höll utan det blev till slut en klungspurt. Jag försökte att göra ett uppdrag åt Jessica som lyckades få till en 3:e plats. Vann gjorde Monica Holler. Vi var nöjda med hur vi hade kört under loppet med tanke på att det var första tävlingen, det var också skönt att få premiären avklarad, nu kan det bara gå framåt!!

 

På söndag kväll fick jag beskedet att jag blivit uttagen till landslaget, vi var 3 tjejer från Alrikssons som kom med. Det blir avresa nästa tisdag och tävlingarna går 1-4 maj. Jag körde samma tävlingar förra året så jag känner till banorna, det är tuffa etapper med mycket backar, det ska bli kul. Hoppas bara att vi får behålla cyklarna den här gången, det var på den tävlingen som min cykel blev stulen ifjol.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)