Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Hemma i Falun

2007-02-15

Nu var det några veckor sedan jag skrev och det har hänt några saker, jag har t.ex. bytt landJ

 

Tävlingen i Port Elisabeth gick så där, jag kände mig ganska sliten efter att ha tränat hårt under veckan innan så formen var inte på topp, vilket den heller inte skulle vara mitt i en hård träningsperiod. Jag hängde ändå med tjejerna uppför backarna där klungan hela tiden splittrades, detta kände jag mig nöjd med. Det blev klungspurt med 8 tjejer och jag kom tyvärr ut på den blåsiga kanten och fick inte riktigt till det så blev 4:a, är lite besviken på resultatet men ganska nöjd med tävlingen i övrigt.

 

I lördags körde jag ytterligare en tävling i Western Cape, det blev ytterliggare en seger och jag kände mig stark under resans gång då jag var med i 2 utbrytningar. Vid målgång var det bara jag och en till tjej och jag lyckades vinna spurten.

 

Sista veckan i Sydafrika hade jag besök av kompisarna Jenny och Åsa från Östersund, det var jättekul att ha besök och framförallt att träffa dem, vi har inte setts på nästan 2 år!! (så varför inte träffas i Sydafrika?!) Det blev mycket middagar, luncher och vingårdar! Trevligt hade vi!!

 

Jenny och Åsa hade tur med vädret för dagen efter de åkte hem kom regnet, vi hade regn i 3 dagar, vilket är väldigt ovanligt för den här årstiden i Sydafrika, det kanske var för att jag skulle få en övergångsperiod inför Sverige-resan….

 

Jag kom hem i tisdags kväll och det är alltid skönt att få komma hem till mamma och pappa en sväng. Kul att se lite snö också!! Det blir dock inte länge då jag redan på söndag åker till Holland för att träffa laget. På onsdag åker vi vidare till Italien på ett 10-dagars långt träningsläger. Jag ser verkligen fram emot att träffa dem och jag är beredd på en massa nya upplevelser och erfarenheter!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)