Jennie Stenerhag

Senaste nytt

Delta Trap 2014

2014-04-21

Det börjar bli höst i Western Cape och det var en kylig morgon när vi cyklade iväg till starten av årets Delta Trap på Solms Deltas vingård mitt emellan Stellenbosch och Franshoek. Det var tredje året som de arrangerade den här tävlingen och det är en perfekt tävling att använda för fart-träning på den relativt lättkörda 20km’s slingan som vi skulle köra 3 gånger.

 

Eftersom det var påsk samtidigt så var det färre deltagare än tidigare år och elitklungan var heller inte så stor. En liten klunga herrar kom iväg och jag körde med en liten klunga på första asfaltssträckan, Vera Adrian från Namibia satt också med där. När vi kom in på gruset igen (efter ca 5km körning) kunde jag lämna gruppen bakom mig och hamnade ensam mitt emellan första och andra klungan. Jag ville testa benen och kroppen efter Epic så jag gasade på allt jag hade och det svarade ganska bra. Jag lyckades hålla undan och vann damklassen för 3e året på raken.

 

De tidigare två åren har detta varit sista testet innan Joburg2c, i år har jag valt att inte köra den tävlingen för att spara lite på energin till större och viktigare tävlingar.

3a Diana Caroline, jag och 2a Vera Adrian

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)