Jennie Stenerhag

Senaste nytt

En helg med otur....

2012-02-26

Den här helgen hade vi 2 league tävlingar, de sista för den Sydafrikanska sommarsäsongen. På lördag morgon tävlade vi i Wellington, det var på den här tävlingen förra året som jag bröt armbågen, då var det en MTB tävling samtidigt som landsvägstävlingen. I år gick det bättre! Allt kändes bra under tävlingen, vi hade en lång klättring och jag satt med de första längre än vanligt och strax efter att vi gick över toppen så var vi ifatt igen. Det var bara jag och Sharon som var kvar av tjejerna och gruppen på 28 personer kom till mål tillsammans. Vi gick uppför en backe och med 300meter gick vi igenom en 90graders sväng, jag visste att det gällde att vara först genom kurvan och benen kändes bra! Tyvärr var det en kille som punkterade strax innan och han stannade i svängen, precis framför mig, jag blev stillastående och Sharon kom iväg… Så det blev en andra plats och fortsatt ledning i serien inför sista tävlingen.

 

När klockan ringde 03.20 för andra dagen i rad var det väldigt jobbigt att kliva upp och åka iväg till en till tävling. Jag hade en konstig känsla av att något skulle hända idag, jag vet inte varför… Strax efter starten fick jag den känslan bekräftad när jag punkterade efter 3km!! Vi får inte ha service på de här tävlingarna och det tog för lång tid att fixa och jag såg aldrig klungan mer. Det blev en riktigt jobbig dag på jobbet när jag fick köra tempo hela tävlingen. Jag kom ikapp någon här och där men ingen som ville hjälpa till att jobba. Jag lyckades köra förbi de flesta av tjejerna men inte de tre första och slutade på en fjärde plats.

 

Jag var väldigt besviken efteråt, det var inte alls kul och jag kanske tappade ledningen i serien pga den här punkteringen…

 

Sent på söndag kvällen kom resultaten och jag har vunnit serien med 5 poäng, faktiskt minsta möjliga, hade jag blivit 5a på sista tävlingen hade jag tappat den!

 

Podiet i Wellington i lördags, jag, Sharon och Nicola

 

Sliter hårt ensam efter punkteringen på söndagen....

Antal kommentarer: 1

2012-02-27 19:41:52 - josefine anderung, E-postadressen är dold, josefineanderung.spotlife.se

Grattis till Serie vinsten! :) Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)